Menü
Tel:+36306163971
Ajánlatkérés
Vargawebstudio_logo

Üzleti facebook kezelés

Facebook oldal létrehozása

A közösségi média szerepe az üzleti kommunikációban ma már megkérdőjelezhetetlen még akkor is, ha sok online szakértő egyre inkább azon a véleményen van, hogy üzleti értelemben a közösségi médiába ölt energia és a nyert haszon egyre jobban eltávolodik egymástól.

Mondják ezt azért mert a felhasználók ingerküszöbét egyre nehezebb megütni értékes posztokkal, látványos és ötletes reklámokkal. A helyzet az, hogy ez teljesen igaz. Ha nem elég ütős a postod, akkor nagy az esély, hogy átgörgetés lesz az eredménye.

Nem mindenkinek egyértelmű, de egy személy facebook profilja és egy üzlet facebook oldala nem egyenlő egymással. Az oldal létrehozására itt találsz egy facebook cikket (https://www.facebook.com/business/help/104002523024878). Üzleti facebook oldaladhoz külön megjelenést, menüpontokat, tartalmat tudsz adni, sőt ( és itt van talán a lényeg) hirdetéseket kezelhetsz.

A facebook hirdetések egyik legnagyob "értéke" a rendkívül pontos célzási lehetőség. Ha belegondolsz mi mindent tud rólad a facebook (hiszen te adtad meg az adataidat), nem nehéz rájönni, hogyan tudsz igen finoman megcélozni bizonyos érdeklődési körű, nemű, lakóhelyű, életkorú stb. csoportokat hirdetéseiddel. A másik fegyverténye a facebooknak a felhasználók online szokásai. Szinte minden ember naponta leaglább egyszer ránéz levelezésére és ( ha van facebook profilja) facerbookjára. Ebben a pillanatban megnyílik a lehetőséged jól célzott reklámmal megtalálni ügyfeleidet.

Mennyibe kerül a a facebookon hirdetni? A költségvetés a te kezedben van, mivel hirdetési kampányaid költési limitjét te állítod be. A hirdetési beállításokban konverzócimkéket is használhatsz, amivel még pontosabbn tudod elemezni, hogy egységnyi facebook hirdetés költség milyen hasznot hozott a konyhádra. Segítség kellene? Szeretnéd kiaknázni a facebookban rejlő lehetőségeket? Keress bátran!

Vargawebstudio - Weboldal készítés és online marketing Nagykőrös (+30km)